You are here

Picture of Admin User
Error mio
by Admin User - Wednesday, 9 January 2013, 03:00 AM
 
---> Ky mesazh është përkthyer nga programi pa rishikim. Mesazhi origjinal.

Përkthyer temë
: Gabimi im


Duket si kam harruar për të ndryshuar CARDICIS server dhe të vërtetë të merrni mesazhin?
Picture of Admin User
Re: Error mio
by Admin User - Wednesday, 9 January 2013, 03:11 AM
 
---> Ky mesazh është përkthyer nga programi pa rishikim. Mesazhi origjinal.

Përkthyer temë
: Re: Error mio


Mos e ndryshoni server: (
Picture of Usuario Test
Re: Error mio
by Usuario Test - Wednesday, 9 January 2013, 03:19 AM
 
---> Ky mesazh është përkthyer nga programi pa rishikim. Mesazhi origjinal.

Përkthyer temë
: Re: Error mio


Solved

(Edited by Admin User - e mërkurë, janar 9, 2013, 03:18)
You are not logged in. (Login)