You are here

Picture of Alvaro Blanco
Re: modificación del lib
by Alvaro Blanco - Sunday, 22 July 2012, 04:33 AM
 
---> Ky mesazh është përkthyer nga programi pa rishikim. Mesazhi origjinal.

Përkthyer temë
: Re: modifikimin e lib


Afrikaans Përgjigje forum.

Unë jam përgjigjur nga një tjetër listë dhe është postuar në shumëgjuhësh.

Pastaj kjo është përkthyer zakonisht

(Edited by User Admin - e diel, korrik 22, 2012, 03:08)

You are not logged in. (Login)