You are here

Picture of Daniel Pimienta
copy and paste
by Daniel Pimienta - Tuesday, 27 March 2012, 10:37 PM
 
---> Ky mesazh është përkthyer nga programi pa rishikim. Mesazhi origjinal.

Përkthyer temë
: kopjoni dhe ngjisni


Kjo është një provë nga një kopje të një jastëk shënimin letër
You are not logged in. (Login)