You are here

Picture of Daniel Pimienta
Re: Démo pour BIGUINE PARTNERS
by Daniel Pimienta - Sunday, 25 March 2012, 11:40 PM
 
---> Ky mesazh është përkthyer nga programi pa rishikim. Mesazhi origjinal.

Përkthyer temë
: Re: Demo për PARTNERET BIGUINE


Ja një tjetër demo për t'u siguruar që gjithçka është në rregull para seminarit ndërkombëtar.

Kush janë gjarpërinjtë e tij fishkëllimë mbi kokat tona?

Asgjë nuk është dhënë ndonjëherë për njeriun, as fuqinë e tij as dobësi e tij ose zemrën e tij. Dhe kur ai mendon se ai të hapë krahët e tij, hija e tij është ajo e një kryq. Dhe kur ai beson se shtrëngimi lumturinë e tij, ai grinds. Jeta e tij është një divorc i çuditshëm dhe i dhimbshëm.
Nuk ka dashuri të lumtur.
You are not logged in. (Login)